Impressie financial BC training november 2023

De afgelopen twee weken hebben we weer een training Business Central finance mogen verzorgen voor Cegeka. De doelstelling was om de trainees op te leiden in Business Central finance en ook de achterliggende theorie; transactie van tot jaarverslag

Voor een groep van 6 trainees is deze training in 5 dagen gegeven. Tussen iedere dag zat 1 tot hooguit 3 dagen ruimte om onderwerpen uit te diepen en om te werken aan integrale cases. In aanloop van de training hebben de trainees een boekwerkje moeten doornemen waarin op speelse manier boekhouden wordt uitgelegd met een knipoog naar Business Central.

Deze zeer effectieve training hebben de cursisten als zeer prettig en effectief ervaren. 

Een quote van een van de trainees:

“Met een groep van zes collega’s hebben wij deze training gevolgd bij Opgona. Door flexibiliteit van de trainer was deze volledig aangepast aan onze leerbehoefte en hebben we het maximale resultaat kunnen behalen. We doken in Microsoft Dynamics 365 Business Central, werkten aan tussentijdse opdrachten en hebben uiteindelijk een 2-delige case kunnen afronden en mogen presenteren. De trainer was zeer ervaren op het gebied van Business Central en zijn enthousiasme werkte aanstekelijk.

Al met al een waardevolle en leuke ervaring die zeker aan onze vaardigheden heeft bijgedragen.”

Uit de evaluatie kwam duidelijk naar voren dat niet alleen Business Central is geleerd, maar ook context is gegeven aan financiële feiten. 

microsoft dynamics 365 business central junior training

from junior to medior consultant or developer in 25 days

Start date: 12th april